BG | EN
 
За нас

Вече над десет години фирма „Беатрис ООД” предлага най-добрите решения за Вашия дом, офис, магазин,  хотел.

Екипът ни от висококвалифицирани и опитни консултанти ще Ви помогне да направите своя избор сред богатия продуктов каталог: алуминиева и ПВЦ дограма, стъклопакети, различни видове строителни и орнаментни стъкла, огледала, витрини, интериорни и външни врати, хоризонтални и вертикални щори, строителни и автомобилни бои, аксесоари и продукти за почистване и поддръжка.

Фирмата разполага с добре оборудвана модерна
производствена база и склад, които се намират в Разлог, както и с магазин в центъра на града.

Използването на материали с високо качество гарантира изпълнението на всеки един индивидуален проект, съобразен с изискванията на клиента.

През 2009 година се постигна сертифицирането на Беатрис ООД по ISO 9001:2000 с внедряването на система за управление на качеството, което затвърди високото ниво на обслужване на клиентите и предоставянето на качествени продукти и услуги.

сертификат #1  | сертификат #2    

 

 Беатрис ООД - Производство и монтаж на АL и PVC дограма, стъклопакети, врати и  щори; търговия със строително стъкло, орнаменти, огледала и др.   

 
Беатрис ООД - Производство и монтаж на АL и PVC дограма, стъклопакети, врати и  щори; търговия със строително стъкло, орнаменти, огледала и др.
Беатрис ООД - промоции и отстъпки

     Контакти

    Разлог, България
    Адрес: ул. "Опълченска" N1
    Тел: 0747 / 806 06
    FAX: 0747 / 806 06
    E-mail:
beatris_ood@abv.bg
    повече